Nå nya höjder

Välkommen till vår trampolinpark med olika trampoliner, hinderbanor och andra spännande aktiviteter. En häftig och fartfylld arena vare sig du är nybörjare eller proffs!

 

Trampolinhuset

Välkommen till vår trampolinpark i Skellefteå! Du kommer aldrig känna dig mer levande än när du hoppar runt på vår anläggning! Vem hoppar högst eller längst? Och vem klarar av att göra det ultimata hoppet?

 

På 2 360 m² erbjuder vårt Trampolinhus dig en unik inomhusupplevelse. Dyk in i vår stilfulla och hisnande trampolinvärld och hoppa in i nya, aldrig tidigare skådade sfärer.

 

Ett fantastiskt ställe för vänner, familj, och grupper av alla slag att samlas för goda tider och spännande aktiviteter. Du kommer att blåsas bort av känslan på inomhusparken. Vi har toppmodern ljud och ljusanläggning och högt energisystem för att hålla takten igång.

 

Åskådare har sitt eget område att koppla av på och blicka ut över all aktivitet samtidigt som man kan njuta av gott fika och drycker från vårt mysiga Café. 

 

Barnkalas i Skellefteå

 

Boka ditt barnkalas hos oss på Trampolinhuset i Skellefteå. Ett spännande ställe att ordna kalas på i Skellefteå, vi lovar att ni kommer att lämna med glada och svettiga barn. Läs mer om våra priser och barnkalas under öppettider och priser.

Aktiviteter

Bild

Dodgeball

Dodgeball /Spökboll är en bollek med två lag, träffa din kompis innan du blir träffad själv. Utmana dina vänner, familj, kollegor och kör den hoppandes på trampoliner. Två lag med 6 - 10 spelare på plan möts och målet är att bränna ut motståndarna genom att träffa dem med mjuka bollar.

Bild

Foam Pit

Ett hav av skumgummi. Våra skumgropar kommer inte bara att se till att du har roligt utan du kommer att älska att bara försöka komma dig ur! Men det är inte bara extremt roligt utan det möjliggör även för många att våga testa sig på nya häftiga tricks då risken att skada sig är väldigt liten!

Bild

Battle Beam

Ta tag i dina vänner och en av våra stänger och försök få dig att stanna kvar på vår Battle Beam. Du kommer att ha kul i många timmar av att försöka slå dina kompisar av bommen när du regerar som Battel beams mästare. Utmana dina vänner till en episk kamp.

Bild

Slack Line

Klara av att gå på lina? På denna slackline kommer adrenalinet att pumpa. Titta på dina steg och testa dina balans färdigheter

Bild

Half Pipe

Massiva vägg-till-vägg trampoliner för oändlig action med vänner. Halfpipe erbjuder plats för trick, här kan fantasin flöda. Hoppa från sida till sida från trampolin till trampolin. Här kommer teknik, muskelstyrka och balans att utmana dig!

Bild

Basket Court

Spännande dueller, inte bara på marken, men också i luften, ger dig en helt ny kroppsförmåga i basket. Klar för slam dunk? På två långa trampolinbanor koncentrerar du dig på att bli redo att flyga högt i luften och sänka bollen i en av korgarna.

Bild

Big Airbag

Låt dig själv falla i djupet och sjunka in i BigAirbagen. Denna känsla och effekten av denna gigantiska kudde är verkligen fantastisk, du kommer bli förvånad över vad du kan göra utan rädsla för landningen!

Bild

High Performance Area

Här handlar allt om högt och högre. På detta område hittar du Trampolinen MaxAir som är en extrem trampolin på olympisk nivå. Den är perfekt för dig som älskar tricks och volter men förtjänar respekt - och lite försiktighet. Därför finns det alltid ett proffs på din sida som hjälper och ger tips. EN EXTREMT HÄFTIG KÄNSLA!

Bild

Ninja Warrior

Hand och armstyrka, smidighet och kordination. I vår bana kan du testa hela banan eller delar av segmentet. Vi lovar svett i pannan och utmaningar när du måste klättra och ta dig genom alla sektioner, för extra utmaning så kan du ta dig genom banan på tid och efter som se dina framsteg som regelbunden träning kan ge dig. Sist men absolut inte minst kommer den välkända väggen. Den är i tre olika höjder och för att lyckas ta dig hela vägen upp kräver den styrka, snabbhet och timing.

Bild

Monkey Bar

Ett klassiskt hinder som kräver överkroppsstyrka och teknik. Ta dig från ena sida till den andra utan att nudda marken, under har vi vår härliga foampit som du landar mjukt i efter avslutad gång.

Öppettider

Avvikande

Måndag 5 Juni: 12.00 – 17.00

Tisdag 6 Juni: 12.00 – 17.00

 

Ordinarie

Måndag: Stängt

Tisdag: 14.00 – 20.00

Onsdag: 14.00 – 20.00

Torsdag: 14.00 – 20.00

Fredag: 14.00 – 20.00

Lördag: 12.00 – 17.00

Söndag: 12.00 – 17.00

 

Priser

OBS! Trampolinhuset är en kontantfri park.

 

1 timme 170 kr

2 timmar 250 kr

1 extra timme 80 kr

 

10-kort (betala för 9) 1530 kr

 

Årskort 4800 kr (Personligt)

 

Trampolinstrumpor 39 kr

 

Vi säljer även presentkort som man kan ladda med valfri summa.

 

Familjekort 585 kr

En familj på fyra hoppare, observera att ni måste ha minst en förälder med för att räknas som familj, barn högst 15 år.

Gäller 1 timmes hoppning.

 

Barnkalas 269 kr / barn
Vill du boka ett roligt och spännande kalas i Skellefteå så kontakta oss på Trampolinhuset.

I priset ingår 1 timme hoppning inklusive trampolinstrumpor + kalastid ca 30 min. Glassbomb med maränger och chokladsås. Kalasdryck till alla barn och kaffe till alla vuxna.
Har du speciella önskemål eller frågor tveka inte på att kontakta oss.

Kontakta oss

0910 29 10 40

info@trampolinhuset.se

Nöppelbergsvägen 16 i, 931 76 Skellefteå

 

Namn
E-postadress
Telefonnummer
Meddelande

 
© 2023 Trampolinhuset
Information om cookies